Ia mengajar saya erti kesabaran, takwa, pengorbanan, usaha dan tawakal

Alhamdulillah Allah temukan saya dengan Program ini. Ia mengajar saya erti kesabaran, takwa, pengorbanan, usaha dan tawakal. Kami mendapat pengisian holistik mengenai ibadah haji dan umrah. Ini membangunkan keyakinan dan semangat untuk ke Mekah dan Madinah dengan ilmu diperolehi daripada kursus ini.

Nuha Binti Idris, SPHU Batch 2/2021

Responses

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

  1. InsyaAllah saya juga ingin menjadi seperti mereka yang telah melalui pengalaman mengikuti program ini yang memang saya minati. Saya juga ingin menimba ilmu tentang perjalanan haji dan umrah ini supaya ada persediaan yang rapi dari segi fizikal dan mental.

  2. DENGAN IZIN NYA SAYA TELAH DI BERIKAN PELUANG YANG SANGAT SANGAT DI NANTIKAN. SUATU PEMBELAJARAN YANG SUNGGUH HEBAT SEPERTIMANA YANG DIHIDANGKAN DENGAN PENCERAMAH YANG MEMPUNYAI KEPAKARAN DALAM PENGURUSAN HAJI DAN UMRAH DAN JUGA DALAM ERTI KATA LAIN MEMPERSIAPKAN DIRI SESEORANG UNTUK MENGHADAP ALLAH YANG ESA.UCAPAN TERIMA KASIH KEPADA KESEMUA YANG TERLIBAT DALAM USAHA MENCARI KEREDHAAN ALLAH DI DUNIA DAN DI AKHIRAT. AMINNN…JAZAKALLAH HU KHAIRAN.

  3. Alhamdulillah.
    Bersama-samalah kita berusaha membersihkan hati dan berniat melakukan ibadah kerana Allah Taala. In Shaa Allah. Sollu Alan Nabiy.